MENU

Bérlési feltételek

Bérléshez, szerződéskötéshez szükségesek és egyéb kiemelt feltételek:

- Érvényes magyar jogosítvány, személyi igazolvány, magyarországi lakcímkártya

- Kaució összege készpénzben

- Bérleti díj összege készpénzben, a bérleti díj előre fizetendő

- Az autóval külföldre menni nem lehet

- A feltüntetett árak ÁFA mentes számlás árak (nincs ÁFA tartalma a számlának)

- Az autóban dohányozni szigorúan tilos!

- Az autót tisztán, tele tankolva adjuk át és így is kell visszahozni

- Az autó meghibásodása vis majoir helyzetnek tekinthető, amely előre nem látható esemény miatt a bérbeadó nem tartozik felelősséggel

- A 4 órás bérlés csak hétvégén és munkaszüneti napokon érhető el, vagy hétköznap 18 órai kezdettel 22 óráig

 

Legfontosabb részek kivonata a szerződésből

- Bérleti díjban foglalva naponta 250 km-t lehet a járművel megtenni (kivétel a 4 órás bérlés, amely esetén ez 100km átlag). Ezen futásteljesítmény felett Xsara és Scudo esetén 20 Ft/km, Jumper esetén 30Ft/km díj számítódik fel.

- A gépjárművet a telephelyünkön lehet átvenni és oda is kell visszahozni a szerződésben meghatározott időpontra.

- Az 1 nap-os bérleti idő maximum 24 órás időtartamot jelenthet, de a szerződésben rögzített időpontra kell visszhozni az adutót. A Bérbeadó indok nélkül megtagadhatja a gépkocsi bérbeadását. Késés esetén jogosultak vagyunk késési díjat felszámolni.

- A Bérlő a bérlet tárgyát tiszta állapotban köteles visszaszolgáltatni a Bérbeadónak, ellenkező esetben 5000 Ft takarítási díjat számítunk fel.

- A bérlet ideje alatt felmerülő egyéb költségek (üzemanyag, parkolás, rév, úthasználati díj, autópálya díj stb.) a bérlőt terhelik, kivétel amelyik autón van érvényes autópálya matrica (a Jumper-en éves országos, a Scudo-n éves Pest megyei autópálya matrica van). A bérleti idő alatt elkövetett szabálysértésekért (gyorshajtás, szabálytalan parkolás, egyéb szabálysértések, stb.) a Bérlő teljes felelősséget vállal és tudomásul veszi, hogy azok költségei őt terhelik, egyben hozzájárul adatainak kiadásához a rendőrségi és egyéb szabálysértési- vagy büntető eljárásokkal kapcsolatosan.

- A Bérlő köteles magánál hordani a forgalmi engedélyt és a jármű kulcsait amikor nem az autóban tartózkodik, nem az autóban tárolni.

Bankszámla adatok:

Unicredit Bank 10918001-00000044-37090009
Számla tulajdonos: Fehér Norbert

Bérleti díj előre utalásának feltételei: Amennyiben a bérlő a fent megjelölt időpontban mégsem veszi igénybe a szolgáltatást, vagy valamely szerződéskötési feltételt nem teljesíti (pl.: kaució teljes összege, érvényes jogosítvány és lakcímkártya), vagy egyéb, a bérlőnek felróható esemény miatt hiúsul meg a szerződéskötés (ide tartozik az is, ha nem jelenik meg a fent megadott időben a szerződéskötéshez), úgy az előleg összege nem jár neki vissza. Amennyiben a bérbeadó miatt hiúsul meg a bérlés, úgy az előleg teljes összege visszajár az átadónak.